Moi vaan taas pitkästä aikaa.
Tuli pari päivää sitten puheeks kavereitten kanssa miten kaikilla meistä on jotain outoja harrastuksia mitä tykkää tehdä vapaa ajalla tai muuten vaan. Ja nyt kun ei mitään tekemistä ollu ni päätin sitten tämmösen tehä eli siis tässä näitä nyt sitten olis:

Eli siis ekana:
Söpöjen videoiden ja kuvien kattominen netissä
Esim Youtubessa ja monessa kuvapaikassa on toodella söpöjä kuvia ja videoita kaikista ylisöpöistä eläimistä ja mä ylipäätänsä rakastan eläimiä niin se on vaan ihanaa kattoo kaikkia pikkusia pörrösiä eläimiä jotka tekee kaikkea hassua tai söpöä. Awww
Esim kuvan hamsterin on oikeesti aivan ihana ja tosi suloinen =)



Toisena Todella kalliitten vaatteiden ihaileminen  nettikaupoissa ja joskus ihan oikeissakin kaupoissa.
Mä olen semmonen tyttö että vaatekaappi on täynnä vaatteita ja silti ikinä ei oo mitään päällepantavaa. Siksi rakastan ihailla ja katsoa kaupoissa jopa sovitella vaatteita jotka vaan ovat liian kalliita  ja vain toivoa että jostain ilmestyisi rahaa jolla tuollaisia ihanuuksia voisin ostaa. Ja jos joskus jotain kallista ostaa niin kyllä sitä sitten myös pidetään ja ehkä hieman jopa kerskutaan ;)
Esim nytkin kun kevätjuhlamekkoa etsin iski tämä ihanuus silmään mutta hintakin oli sitten senmukainen että voitte uskoa että tuo mekko päälläni en kevätjuhlassani ikävä kyllä ollut :(


Kolmanneksi: Muffinsijen tekeminen/ostaminen ja sitten tietysti syöminen
Jos kavereiden kanssa päätetään leipoa on ensimmäinen vaihtoehto aina muffinsit ja jos niitä sitten leivotaan niin niitähän sitten tehdään paljon ja syödään sitten tietysti kaikki :)
Kun tämä tyttö ei tanssiharkkoihin mennytkään kun jalka oli kipeä niin tanssiharkkoja ennen syömiseen varattu 25 euroa menikin sitten lähileipomon mahtaviin suklaa ja mansikka muffinseihin. En oikeastaan edes tiedä mikä niissä niin viehättää onhan pullakin hyvää ja eim kakut kauniita. Mutta muffinsit niissä on sitä jotain.
Kyllä tämän kirjoituksen jälkeen  menen leipomaan alla näkyviä mansikkamuffinseja. Nam!!!!!



Neljäntenä sormiin piirtäminen
Se ei kyllä oikeastaan ole harrastus vaan vähän niinkuin tapa. Aina kun on tylsää ja tusseja tai kuulakärkikyniä on lähellä kyllä sitä väkisin tulee jotain käsiin piirrettyä.
Ei sitä oikeestaan sen enempää osaa kuvailla siitä on vaan tullut tapa.



Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä Meikkien tekeminen ystäville tai itselleen
Melkein aina kun ei ole mitään tekemistä yksin tai kavereiden kanssa niin minä menen meikkipussille ja siitä se vaan lähtee yleensä mallina on joku lehdessä nähty kuva tai sitten vaan vedetään hatusta. Hauskinta on jos on tulossa jotkut naamiaiset tai esim. Halloween tai Vappu on kivaa kokeilla monta eri meikkiä ja asua ja minä jomonta viikkoa ennen itse juhlaa pohdin asuani ja meikkiäni ja kokeilen useita eri meikkejä. Siitäkin on tullut vähän niin kuin harrastus.








Siinä oli varmaan kaikki tällä kertaa.


Kiitos
Ja
HeiHei!!!